Ó vy ...
Ó vy ptáci, hlídači pocestných
Vrány, straky, káně, čápi a jiní
Ó vy drobné ptactvo,
Co v keřích u cest ševelí,
Že zase vyšlo slunce po dešti
Ó ty vrabčí matko,
Co vystrašeně křičíš,
Když tvůj malý vrabčák
Si svůj prvni let namířil k mým nohám
Ó a tvá radost ve tvém křiku
Když na druhý pokus
Popoletěl až ke keříkům
Přečteno 343x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Severka, PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, s.e.n, JardaCH, divoska_jaja, Tamara, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)