Když zavřeš oči
svět jiný se ti zjeví
můžeš dělat
co se ti zlíbí
a nikdo o tom neví
můžeš si hrát
a říkat blbin věž
beztrestně lhát
a podvádět též
jsi najednou mezi
jednookými králem
můžeš mít všechno
ale vystačíš i s málem
můžeš si vybrat
nejlepší cestu cest
můžeš se kýmkoliv
po ní nechat vést
bude Ti líp
než ti bylo dosud
zkus se trochu uvolnit
Tvůj spánek střeží osud
...