dokonale... plný sraček :-)))
18.11.2010 14:01:00 | Lagedama
čteš Bukowskiho viď??
18.11.2010 14:01:00 | Lagedama
Mám z tvého textu depku...brrr, máš pravdu!
05.09.2010 23:34:00 | černý motýl tmy
Ale nebude to bez poznámky: s tím atomovým něčím Tě bohužel Velmoci předběhly, ale něco to nebylo. Zadělaly planetu odpadem, dělaly zkoušky do země v poušti v Nevadě, ve Francouzské polynésii do moře a jinde. Rozkinklaly tektonické desky, můžou se ptát samy sebe, co ty Tsunami a sopky najednou. Nic není bez příčiny a lidi se naváží toho zázraku jménem Modrá planeta a spolehlivě pro svůj byznys si podřezávají větev. Modlím se, aby mne ten konec na mých dnech minul...
03.09.2010 09:20:00 | ROMAN LOHNERT