Anotace: ... trochu jsem se rozčílila.Vím, že zbytečně, ale musím to ventilovat, tak se omlouvám ...
taky jsem se rozčílila, ale jak říkáš, je to zbytečný.. i kdybychom se na hlavu postavily, nic se nezmění.. řekla bych že kocourkov je slabé slovo..
06.09.2010 19:56:00 | zelená víla
Jen skřípu zubama, máš pravdu... páni nahoře budou vládnout vždycky tak, aby se měli oni dobře... Už jenom ten žblept, co vypustili... Státním se má sebrat 10% (ta lepší varianta) a oni sobě jen 5% - vždyť se nám vysmívají...
03.09.2010 09:45:00 | labuť
Je to tam banda,ani snad k tomuto povedenému a pravdivému dílku nebudu raději nic víc psát,musela bych používat nepatřičná slova!Parádně jsi to vystihla!St obr:)
03.09.2010 09:35:00 | CULIKATÁ
Na totok dílko se nedá nic řéct... jen vztek, pro někoho slzy... přindou ještě, již velmi brzy... Chjo, za Tvé dílko ST! Pravdu díš a velkou.
03.09.2010 09:06:00 | NikitaNikaT.