Anotace: ............
Když jedna hvězda pohasíná
a úsměv mizí na tváři,
jistě zas na báň vzejde jiná...
...a přivede Tě k oltáři.
|;-)
07.09.2010 08:55:00 | Špáďa
Nádherně popsaný prod myšlenek, či snad zachycený pocit... v noci, když jsem se dívala na svítící oblohu, hledala v hvězdách své blízké, osud, či jakési znamení... bylo to zvláštní, ale zároveň úžasné, stála jsem venku a hleděla, brouzdala se po nebi... Tvé dílko se mi o to víc líbí. ST! je zde málo, řekla bych.
07.09.2010 08:35:00 | NikitaNikaT.