Rozfoukané snění
Foukáš mi do vlasů písničku veselou
prý ať se myšlenky v mý hlavě neperou
Bude to dobrý...,vyprávíš pohádky
mám nebo nemám vrátit se nazpátky
sedím si na schodech a něco mě hřeje
miláčku zahnal jsi mračna beznaděje
A v noci pak na tvrdém čalounění
řekneš holčičko: teď seberu ti snění...
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (1)
Komentujících (1)