Tvé básně
Rozhořelá
od ocúnů
klaristního koncertu
skleněného aparátku
s podivným názvem srdce
zářím
kouzelnou poetikou tvých slov
smyslně rozechvělá
pod víčky
tvé příliš vzdálené nepřítomnosti
laskám pomyslnými doteky
oblé křivky písmen
magicky seskládaných do obrazů
na klávesnici tvé obrazotvornosti
Přečteno 400x
Tipy 53
Poslední tipující: enigman, Holis, jedam, Sleepwalker, G.P., Noc17, susana načeva, Zefi, pamp_elka, Skywalker, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)