Dálky volání
Anotace: ...z práce mě vyhání :) I tak se dá těšit v pátek na neděli.
. . .
Dálky volání
když ozvěny křik
nese se ránem
to pravidelně
budík vyzvání
a v realitě jako mžik
chceš být svým pánem.
Pár hodin do neděle
dělí naše přání.
Vydrž- vylez
z podpostele,
už jen chvíle zbývá,
než opět pohltí nás
to příjemné zatoulání.
. . .
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (0)