Zumba..
Zumba sa na Slnku najlepšie cvičí
telo rozpáli
letím tam, tréning už naplno fičí
miesta ostali
jedno-dve, v záplave slnečníc v cvičkách
s elastickým streč
cvičebným úborom, v cool fitness tričkách
Slniečkom naprieč
šachovnicu ladných tiel pohyb spája
v latino rytme
tropical párty nemá konca kraja
nikdy nie šikmé
lúče tu svietia na slnečníc pole
tváričky zlaté
che bella cosa na jurnata´e sole
sta ´nfronte a te!
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, NikitaNikaT., Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)