Křídla přátelství
Tvoje křídla, podobná těm Ikarovým
se nade mnou roztavily.
Nesly mne životem tvým
a nikdy mě neshodily.
Teď však vosk se rozpouští,
peříčka přátelství nás opouští.
A slova míru, zmírají ve víru chyb.
Měls uvěřit tomu kupci,
co kupoval tvoji důvěru.
Měl ses podívat do očí tomu kupci,
nikdy bys neviděl nevěru.
A na jeho zádech, křídla Ikarova,
co tě nenechaj zabít se na tvých pádech,
dokud nezradíš je znova.
Teď však vosk se rozpouští,
peříčka přátelstvní nás opouští.
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: Modrý Anděl, Johoo
Komentáře (0)