Směs
Má vášeň, silnější, než běs vlastního srdce,
ukázkové hodiny Tvého psaní.
Myslím, jsem polapen do fantazií snů,
polib mě a vzlétni.
Na každé kapce tvé touhy,
spadne jeden zmařený den.
Miluj mě,to se mi líbí,
lžeš však o zbytečnostech světla, neklam mne.
Pros a vznášej se,
pol apen jen,
koukni se, vidíš?
byl to jen sen.
Přečteno 285x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, René Vulkán, Radek.oslov.Šafárik, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)