Bezedná noc
Bezedná noc
mě pohltila
a já klesám dolů
jak kámen v moři
Její síla mě
omámila
zažívám muka
jak Záhořově loži
Nemohu usnout
nemohu spát
Ať hlavu mi setnou
ať zmrazí mě chlad
I měsíc zhasnul
jsem sama
pod temným stropem
a v hlavě jáma
Myšlenky flopem
vrhají se skrze oči
a mozek z toho
trochu zvrací
(netoužil po kolotoči)
Tak nekonečné
houbové ticho
s vláčností
cukroví
Působí těžce
Jako
Když
Láska
zabolí
Přečteno 347x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Larey, Bíša, Agniezka, CULIKATÁ, Matty09
Komentáře (2)
Komentujících (2)