Poslední láska
Anotace: všem, kdo jsou Zamilovaní
Ta skrytá ubytovna uprostřed nádherného lesa
z lesních dělníků zbyl jen prach na chodbách
a režná vůně ve žlutých záclonách
Řekla jsem: "Pojď, zapálíme to tady!"
A tys mě líbal dál... a smál ses do mých řas
"Ty máš tak plné srdce lásky, Lásko!
Ty taky, Lásko...
... myslíš, že budeme Zamilovaní pořád?
... nadosmrti?
... určitě!
Lásko!
Lásko...
Dej mi ještě pusu
slaďoooouuuuliiiinnkkokokokouuuuuuu
Slyším holiny...
lesních dělnic... "
Končím se psaním
Tohle byla moje poslední básnička o lásce
Už na to seru
Přečteno 370x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Danger, Verena, CULIKATÁ, labuť, ziriant, Matty09, Žqáry
Komentáře (4)
Komentujících (4)