ZE ŽIVOTA
běžci jsou jako napnuté tětivy
na povel vystřelí
a uhání vstříc vítězství
vědí, že vítěz může být jen jeden
každý si jde za svým cílem
. . .
malé děti bombardují
své rodiče
otázkami
. .
ve výbuších odpovědí
jsou spokojené,
že neumřou hloupé
.
a ve škole někteří
učitelé zaraženě mlčí
a pikantní věci
nikdo z žáků neochutná
.
i přesto, že chutě jsou
Přečteno 262x
Tipy 10
Poslední tipující: Zasr. romantik, dream in emptiness, Kapka, ilona, Gabrielle, Květka Š.
Komentáře (4)
Komentujících (4)