Poslední představení
S tváří nevinnosti
začínáme hrát
představení
ke zlosti
některých
ze zlomyslnosti
a ten kdo bude rád
přidat se může
může dostat kostým
a bude náš "kamarád"
a snad mu to pomůže
ze zoufalosti
a upjatosti
normálních
všedních
dní
...
Tohle představení
je však moje
poslední
...
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: malá slečna, Květka Š., CULIKATÁ, labuť, Matty09, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy
Komentáře (1)
Komentujících (1)