Vyznání přátelům jsou vždy krásná.. mají odlesk pravdivosti a síly..
23.09.2010 17:50:00 | zelená víla
Taky často vzpomínám na kamarády,co mají srdce ze zlata.Hezká básnička.St.
04.09.2010 11:20:00 | CULIKATÁ
kamarádi a dobří lidé jsou pro náš život dar...hlavně ti opravdový co tě v nouzi nikdy neopustí a těch není nikdy moc.Já mám Takové dva a děkuji za ně Bohu ..protože jsou má opora v bolesti i radosti.Báseń je moc pěkná ST.Přeju hodně taky lásky!!!
04.09.2010 08:17:00 | xoxoxo