S N A D
__________________________________
Zametený den
A v sobě poklízíš
Vše zas tak jak býti má
Snad vydrží to již
Nesvedu , už více asi
Krásná Snová Paní
Posbírám se znovu
V klidu někam do ústraní
___________________________________
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Le ver luisant, malá slečna
Komentáře (2)
Komentujících (2)