Láska špatné kurtizány
Anotace: Jak miluje děvka..
Představ si svět,
kde nic než ostrý vítr vane
Představ si dívku,
v jejímž srdci láska plane
Představ si pocit,
že je tvoje a přece ničí
Představ si ten vítr,
který přivane a všechno zničí
Představ si tenké vlákno,
tenké jako pavučina
Představ si lásku,
jak v nenávist se mění před očima
Představ si její srdce,
ve kterém je hluboká rána
Jen si představ, jak miluje kurtizána...
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Izza, Petbab, Jiná
Komentáře (0)