I NEPŘIZNANOU VINU

I NEPŘIZNANOU VINU

Anotace: i vinu....

Najdi svou naději v tvé slasti
jen mlčí v řvoucí pastí
jen tichá ulice,hloupé možností
jen lásky lapené,do něžností
To kvůli pocitu ze splínu
krása v příštím ránu
I NEPŘIZNANOU VINU

Najdi jen ozvěnu z hledání
jen naději na stráni
kroky co ruší všednosti
pocitu z hojnosti
Najdeme svou odměnu
i všední proměnu
I NEPŘIZNANOU VINU.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.09.2010
Přečteno 260x
Tipy 19
Poslední tipující: Mbonita, zenge, PIPSQUEAK, Bíša, Gabrielle, Javavia, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí