Splýváme...
Anotace: ...z jedné takové jemné sbírky...
Držím tě lehce kolem pasu
Splýváme s protiproudem času
Krajinou snů
Předivem vzpomínek
Do světa školních vysvědčení
Ruměnců nachových
Nesmělých prvních políbení
V peřinkách prachových
Co zrodily se z pampelišek...
Přečteno 389x
Tipy 35
Poslední tipující: jita.1965, zíťa 2, Psavec, Mbonita, zenge, malá slečna, Flamy, jedam, Bíša, TetaKazi, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)