BABOCHLAPÍ
Anotace: ...bez komentované anotace.
***
BABSKÁ
Vyhřívám vzpomínky
pod okapem
slunného dne
kapka svezlá po prstu
prsa halí stín
ten který visí
nade mnou
loupe týdny na dny
měsíce staví do řady
v úplňku rozjasní rty
slyším ty kroky
balené do listů barevných
podzimní strach
barev zelených
zpaměti hledám léto … babí
CHLAPÍ
Uchlastám vzpomínky
"Pod kaštanem"
zkur*ené slunko
vrchní ... holá ... runda
šlapka mrská bokem
ta která klečí flundra
pode mnou
krátí měsíce na dny
staví mi
u šenku svými rty
slyším ty vzdechy
tak co chceš nádhero
balené cigáro
no tak na … a zelenou šéfe
hledám prachy zbylé
***
Přečteno 288x
Tipy 37
Poslední tipující: a_tao, Holis, Psavec, jedam, Mbonita, Skywalker, zenge, PIPSQUEAK, 6thSun, malá slečna, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)