večerní siesta
Anotace: snad ted se jiz ulozi
chvilka u pivka
večerní siesta
a zítra ?
zase cesta
plním si svůj sen, co víc si můžu přát?
(snad jen sny příští nechat si zdát)
být jednou z poutníků
se životem být víc než jen kamarád
po ránu je v tom hrdost
(zejména když jde se ješte z lehka
a lidi s obdivem zdravi)
k večeru, když máte již dost
pokora, skromnost
důvěra v lidi, co vítaj pelegrimos,
že máte vždy
kde spát a taky se umýt
Přečteno 313x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, Psavec, jedam, PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, malá slečna, Niky88, Květka Š., Bíša, divoska_jaja, ...
Komentáře (0)