ROZHÁRANĚ
Anotace: ...jen tak při neděli.
***
Rozháraný prostor myčky nádobí
výkladní čočky vypoulených očí
prázdno a kapsy k roztrhání
stop
slavík mošnou sbírá zpěv
po akordech vlévá do ouška
táhnoucí řev
papouška
cukrů cukrů
tisíckrát jsem řek´
miluji
a ty chceš utřít nádobí … čistě na oběd
víš stará
ještě nemám měď
a sběrna otevírá v pondělí
máš chuť
pojď se milovat … tuli tuli zahnat hlad
***
Přečteno 295x
Tipy 39
Poslední tipující: staruska, Jiparo, Severka, hašlerka, James Libustka, Holis, Psavec, Skywalker, labuť, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)