Odraz duše
Anotace: Nejdi přede mnou, nechci tě následovat. Nejdi za mnou, nechci tě vést. Nejdi vedle mě. Pojď se mnou!
Tys byla vždycky na mé straně,
věřilas mému názoru.
I když vytáhli na nás zbraně,
my musely stát v pozoru.
Má přítelkyně školní třídy,
těch osm let-báječný čas.
A jako houba maže křídy,
tak zmizí i to kouzlo v nás.
Tys výlevy mé poslouchala,
stála jsi vždy po mém boku.
Nitky života zacuchala,
sledovala cestu kroků.
Bylas na svatbě mou družičkou
a později kmotra dětí mých.
Občas zdobilas tvář slzičkou,
pak zněl i tvůj zvonivý smích.
Teď jezdím tužkou po papíře,
tím vším i já chci býti tobě
a neustávám ve své víře,
že budem tlít v stejném hrobě.
Přečteno 678x
Tipy 21
Poslední tipující: kudlankaW, WhiteSkull, zelená víla, Yuriko, Severka, Psavec, labuť, Gabrielle, malá slečna, Matty09, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)