Panoptikum
Zlověstní klauni zůstali ukryti
v temných koutech
dětských pokojů.
Dělám pro ně karantény.
Ukládám své malá příšerky ke spánku.
Cítí se osamněle
líbám je na čelíčko
říkám jim, že jsem jejich
hodná máma
a zárověň
zlá matka alkoholička.
Uspávám je s pohádkami
ať spí
jsou v bezpečí
v mém panoptiku
se mnou...
Lžu jim.
Vědí to..
Konstantně se vrací
a všechno obracejí v prach..
čekám na vás, miláčkové
Přečteno 369x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, drsnosrstej kokršpaněl, Severka, susana načeva, její alter ego, labuť, rry-cussete, malá slečna, 6thSun, Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)