Až umřu, přikryjte mě celofánem
Anotace: nevyžaduju žádný luxus
Až umřu...
Nepište parte, za lidi mluví činy.
Snad něco stihnu, než změním se v stíny.
Nechci náhrobek, mám radší plakáty,
bez tesaných písmen posetých karáty...
Nedávejte mě do rakve,raději stromy nechte žít.
Nemá cenu plýtvat jimi, nechte je v lese být.
Místo bílých růží papírové ubrousky...
k růžím si nečichnu, já už jsem na kousky.
Chci do světa, kde sama sobě budu pánem...
tak nepřikrývejte mě hlínou, stačí celofánem.
Přečteno 314x
Tipy 15
Poslední tipující: T., drsnosrstej kokršpaněl, Severka, pamp_elka, Gabrielle, Niky88, malá slečna, Matty09
Komentáře (5)
Komentujících (5)