Anotace: ... bude teprve ten můj:)
co život to hlava dolů - a kocouři v tom mají často prsty:) Ale jo, kočičí a psí styl má něco do sebe:)
10.09.2010 19:09:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
já se stal psem a taky to má pár výhod... sic ne životní multiplicitu (ještě se do hlavy souká myšlenka, jak to počítáš... co život, to kocour?)
08.09.2010 09:48:00 | drsnosrstej kokršpaněl