Lunapark.
Anotace: Popisek k ilustraci.
Křik.
Svět se zrcadlí
ve zbytcích okenních tabulek.
Co myslíš, že se děje?
Světla.
Nezřízené pády vzhůru
a dolů dokola.
Letíš dráhou života
na kolotoči
v lunaparku snů.
Zavíráš oči.
Sestra křičí ze spaní.
Umlčím ji, napadne tě.
A nikdy už
nesesedne z kolotoče.
Labutí lodičky
má nejradši.
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo, Severka
Komentáře (0)