Naivisti
Anotace: Nejkrásnější lidé.
Hledí na svět,
Růžovými brýlemi...
Mají nadhled…
Závidět-chce se mi.
Smích se dere jejich ústy.
Třetím okem.
Vidí cesty.
Jsou to oni…
Žijí ze dne na den,
žijí okamžikem!
Maj´svůj len,
s nímž šijí roucho,
na rány životem…
Jsou to oni…
Blíže sobě než-li nám…
S hrdostí na křídlech mouchy,
letí.
Hledat chrám.
Jsou to oni.
Naivisti.
Přečteno 258x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, malá slečna, Matty09
Komentáře (0)