Anotace: tak toto jsme skládali s 5letou Kájinkou o prázdninách 2005
Sbírka: Básničky, písničky, vyprávěnky a říkanky aneb co jsem tvořila jako malá a nechce se mi to mazat.
no,tak teda to já nevim,my sme na začátku měli jenom černou Micku a Kikišu a pak se to ňák narodilo..
mějse
Míca
09.01.2006 14:18:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS
to je roztomilý... prosím tě, kde jsi vzala tolik koček? to byste mohli jíst "mišoto" každý den :)
07.01.2006 13:55:00 | SNOWGIRL