Aprílové počasí
Svítá
a paprsky
nového dne
ulpívají na mých
dlaních
a nežně svádí
okamžiky nezvratné
a utváří
kouzelný smích
na lidských tvářích
...
vteřiny zázračné
skvostně hladí
moji duši
a smutek co dřív
mojí duši slušel
teď aprílovému
počasí sluší
...
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Severka, labuť, Bíša, Veronika.P, Monicckaa, Casssidy
Komentáře (1)
Komentujících (1)