MALOVÁNÍ
Anotace: .-.-.-.-.-.-.-.-.
Maluju si život
jako milovanou pohádku,
vykresluji detaily
do barevné přítomnosti,
a spřádám vlákna kouzel,
v kterých se střídá
světlo, ke kterému kráčí nohy světců
a tma, končící každou modlitbou
Přečteno 251x
Tipy 12
Poslední tipující: jitka.svobodova, Bíša, Jiná, Květka Š., labuť, Gabrielle
Komentáře (1)
Komentujících (1)