Mamince
Kolik nocí jsem propil
Utíkal z domu
Před životem
Před Tebou
abych pochopil
že jsi jediná
na světě
Utíkal před tvou láskou
I před upřímností
Nikdy jsem neuměl říct
jak tě mám vlastně rád
Když je mi smutno vzpomenu si
jak mě šimraly po tváři
Tvoje dlouhé vlasy
co padaly do půl zad
Je těžké vidět tolik krásy
když vedu si dívku k oltáři
Teď tiše říkávám si
Dík že naučilas' mě milovat
Přečteno 381x
Tipy 29
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Elvie, loveSKA, Quigleika, Severka, Žqáry, Hesiona-Essylt, Mbonita, Bella., Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)