Duhová víla
Anotace: Další z krátkých básniček pro Dott ..
Jsi má duhová víla,
tančící v kapkách deště,
nemohu se tě nabažit,
chci stále víc, chci ještě.
Rozjasnila jsi můj černobílý svět,
jak omalovánku jej vybarvila,
už to nelze vrátit zpět..
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (0)