O tom co by mohlo být krásné
Anotace: Vlastně miniříkanka o panu Krylovi a panu Villonovi
Na širé stepi houpi hou
píše tu pan Kryl
píše tu pan Villon
Paličkou z javoru škrábou do písku
jednou pokoru, myslí na lásku
dvakrát v oblázku, myslí na život
na potřetí přijde vhod, myslí na pivo
naposledy v aleji, myslí na ženy
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, SatanX
Komentáře (0)