Kapky plné deště
kapky plné deště
padaly z nebe na mou
hlavu a já je chytal
do náruče nitra
potom padaly společně
jedná po druhé
ruku v ruce
jako vagóny vlaku
měl jsem v rukách moc
nechat se bít
i odejít
z bitvy
mezi nebem a zemí
a příjemně
postižen...
Přečteno 349x
Tipy 17
Poslední tipující: Akura, Babu-ssi, Severka, Bíša, Psavec, Zefi, Agniezka, Gabrielle, Denael, malá slečna, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)