Když jsem to pročítal, tak jsem si vzpomněl ne na Taxmeny, ale na 'Horse Latitudes' od Doors. Připomnělo mi to takové výkřiky do chaosu, výkřiky do tmy... Ale jinak, u mě dobrý :)
21.09.2010 22:04:00 | J.U. Ray
Jakobych zaslechla líbeznou hladivou píseňku od Taxmenů,super Honzi Vyčítala-ohledně udusané hlíny,prachu a štěrku:))Tož,ještě to pivko a krásnou ženskou k sobě(z fotky):-))
15.09.2010 02:26:00 | ilona
Oh,dyká a srdce prolévající a zamilovanost navrch...fíháá :-))To je zběsilá jízda!!!
07.09.2010 01:55:00 | susana načeva