Anotace: . .o černé smrti, o černém kašli, o černých duších. .
Je to moc smutné. Piš více o mládí a lásce.Oceňuji každé Tvé dílo.Je hezky napsaná,ale k Tobě patří radost.
09.09.2010 08:41:00 | jitka.svobodova
vůbec to není optimistické, ale líbí se mi..ta slova mají dost do sebe...děkuji za ni, mohla jsem se nad ní zamyslet.. ST, Tome.. a jen tak dál (ale stejně raději už veseleji :-))) )
06.09.2010 21:12:00 | Gabrielle