Poblouzněn životem
Pokládám cihlu k cihle
Stavím si mauzoleum
Kde ani ptáček nezazpívá
Žádný ze svých popěvků
Cihla k cihle
Stavím si domeček
Pro věčný odpočinek
Do základů zazdil jsem mladé panny
Ještě když dýchaly
Abych naklonil si bohy
Do zdí uvěznil zas silné muže
Aby hlídali můj odpočinek
Cihla k cihle
Tělo k tělu
Aby splnil se mi sen
Ve kterém dočkám se klidu
Tak touženého
Nerušeného spánku
Cihla k cihle
Stavím si útočiště
Do jeho nitra umístím své lože
Do něj potom ulehnu
Až všechny cihly
Všechna těla
Budou na svých místech
Pak budu moci ulehnout
Vydechnout
Zavřít oči
Nerušeně spát