Se slzou na půli žerdi
Anotace: a z nazvu vyplyva...
Na piede...stále,
sbírám sny,
dny, lásky, vrásky,
zkuše...dosti
Znenadání,
s nadáním vyvřelým z nitra,
objatým obětem vyčítám-
společenskosti.
A v té skrumáži,
od vesny k předjaří,
zasaju se do hrdel krásna,
s chutí blázna,
spolu přetečem z prázdna.
Za tónem,
pachem, kapkou, tikem, mžikem
putujem v podmořských vzducholodích
chvíli tam,
načichnout v těch brázdách.
Přečteno 372x
Tipy 14
Poslední tipující: Žqáry, Denael, Gabrielle, Severka, James Libustka, Niky88, Romana Šamanka Ladyloba, ziriant
Komentáře (3)
Komentujících (3)