Tma
Za sklem
se leskne
pár kapek
smutku
co se lekne
když zmatek
propukne všude
kolem
v zoufalství
a bázni
vztáhne
k Tobě ruku
když po dlouhé bitvě
za oknem
je znaven
...
Když světlo vyjde
je muka náhle zbaven
a ztracen
v beznaději
ve víře
že šero zase
přijde
i když je to k nevíře
že někdo takový
se ještě
dneska najde
...
Přečteno 329x
Tipy 19
Poslední tipující: Giginka, Bíša, zelená víla, Psavec, CULIKATÁ, Květka Š., James Libustka, malá slečna, Veronika.P, Monicckaa, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)