Krajina uzrálého ticha
Anotace: ..když se učíte být u rozhodnutí vašich blízkých a přijímat je,jakkoli jsou vám proti mysli,když jedinou účinnou pomocí je silná zdravá víra a podpora....
Trumfům
zteřelých rukávů
přestává kdekdo věřit
Nemalí velkým
obilným úsměvem
měří
nevelcí
do taktu
neotřelou lžičkou
dirigují malým
„Přežít“
Kolemploucí violkově vábí
„Přijď v království mé..“
„nespi...“
„vzbuď se“
„vstávej“
Kontrolka blikne.
(„Non serviam, *
- raděj mávej!“)
Dál jít.
Vidět.
Cítit.
A nechat žít.
* * *
Rozpálená
z niterné výhně
Červenozlatě jihne
Ve svrchníku rodné hroudy
Spodní proudy
všité
Toužím souŽÍT.
Sklouznout hbitě
po bambusu.
V plné polné
.
.
.
do vyhřátého kouta
Zahrady smířeného ticha
Uzrálé krajiny
Kde nesměle se dýchá
Ale svolně..
*lat. - nemůžu(nebudu)sloužit
Přečteno 387x
Tipy 17
Poslední tipující: René Vulkán, la loba, Bean, Severka, enigman, Petbab, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)