Vášeň
Namaluj vášeň
v ní můj dech
namaluj rozkoše
nekonečný břeh
kam lidé chodí
někdy z nudy
obtáhni to tuží
a neptej se mě
kudy
...
Své prsty fantazií
unášet nech
namaluj obzvláště
zelený mech
a dva lidi na něm
v zápalu vášně
a trochu zvláštně
prostopášně
uprostřed mechu
je nech
...
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Myrja, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, James Libustka, labuť, malá slečna, Veronika.P, Monicckaa, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)