Anotace: Zase mě namátkou jen tak něco napadlo... Ale ta tma okolo mě deprimuje, takže žádný optimismus, ten si schovávám na den. :P (Asi to bude smutnou skladbou, kterou právě poslouchám. :P)
No, táhne mě to spíš k próze. :) Ale občas se pokusím i o trochu toho básnění, abych nezakrněla. ;)
10.09.2010 11:10:00 | deep inside
Kdy už se konečně naučim umělecky vyjadřovaný komentáře?!
Myslím, že povídky máš lepší, ale básničky taky nejsou špatný ;)
10.09.2010 09:24:00 | Corsica
/škoda, že už je tak málo používaný živý oheň. svíčku? aspoň? :) červenou?/
07.09.2010 07:16:00 | pamp_elka