Mravenci
Lidi chodí jak mravenci
Sem a tam, zevšedněli
Ostatních krás si ani nevšímaj
Cesty co hodí dnes a denně znaj
Nazpaměť prošli by je
I se zavřenýma očima
Moci tak mít velké ohniště
A zapálit tohle velké
Kulaté mraveniště
.
.
.
Zatím to nejde
Tak snad příště
Přečteno 259x
Tipy 9
Poslední tipující: l'âme, Cassée Moteur, dream in emptiness, Niky88, Jiná, synanceia
Komentáře (2)
Komentujících (2)