Ptal jsem se....
Ptal jsem se destě, když z nebe pršel,
zda-li by raději o kus dál nešel?
Ptal jsem se větru, když rozfoukal víly,
zda-li by zastavit nechtěl na chvíli?
Ptal jsem se Země, když mezi prsty mi ulpěla,
zda-li by nadechnout někdy se nechtěla?
Ptal jsem se Slunce, když na kůži hřálo,
zda-li by někdy hrát s ledem si přálo?
Ptal jsem se Měsíce, když v noci vyšel,
zda-li by rád někdy nás lidi slyšel?
Ptal jsem se lidí, když svolili k dotazu,
zda-li by povolili smyčky svých provazů?
Všichni již na tom usilovně pracují.
Jen lidé dál utahují, utahují, utahují........
Přečteno 341x
Tipy 35
Poslední tipující: el sereno, divoska_jaja, Antares, Divoženka1, Jacob P. Verlaine, Lexisa, Vanilková Ninja, Zorenka Ježková, susana načeva, J.U. Ray, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)