Andělé
Anotace: Mám ráda andílky
Když není mi vesele
smutek mám na líčku
Buclatí andílci
těší mou dušičku
Andílek - děťátko
sedící v květině
Těší mě děvčátko
v každičké vteřině
Druhý má šatičky
a knížku v ruce
Pohledem matičky
těší mi srdce
A ještě andílek domácí štěstí
ruce má pod bradou nesvírá pěsti
Miloučké bytosti
s pohledem zasněným
Pomůžou k radosti
všem duším spřízněným
Přečteno 348x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Petbab, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)