HŘBITOV
V poloze štvané zvěře,
studené náruče a peří.
Průsvitné děravé keře,
ale kdo jim věří.
Hroby jako modly,
vyhořených svíček.
Zlomené květiny,
v hledáčku smti.
Dubové hnidy,
krášlí načechranou hlínu.
Zástup smutečních lidí,
ztratil víru v díru.
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, René Vulkán, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)