Samota
Anotace: tak tohle se mi nestalo ani když mi v 16 umřela máma
Přichází se soumrakem
hlodá a bolí
odchází nad úsvitem
nemůžu s ní spát
ani vlídné promile
bezedných piv
nezvrátí bezesné chvíle
probdělých nocí
zběsilé noční můry, stesk
oteklé oči, studený pot
prázdné noci bez doteků
chybí tu pár rozkošných bot
před pokojem
i v pokoji
pusto, prázdno
nemůžu bez ní spát!!!
a už vůbec ne žít…
Přečteno 317x
Tipy 27
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., NikitaNikaT., Gabrielle, labuť, Niky88, Bíša, Psavec, Zasr. romantik, Ishtar, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)