Co chce?
Žít tak zpátky pohádky.
Kde končí šťastný konec?
Probuzením.
Realita tluče do srdce.
Čím dál hlasitěji.
Překřičí všechny prosby.
V ostnaté kleci
kde denně se potácí
a přece protáhne se..
projde-li však ostny
vykrvácí.
A přece je vůle svobodná?
A co když je blázen normální?
A zbývá jen zmatek.
Co teď?
Smutek.
Lidé chtějí smrt.
To je život.
Co chce potom smrt?
Přečteno 347x
Tipy 20
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Danger, váhy, NikitaNikaT., Sleepwalker, Strixa, Psavec, Gabrielle, Niky88, Ishtar, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)